≡ Menu

Apartmaji v Strunjanu

Apartmaji v Strunjanu so zraven hotelov najpogostejša oblika prenočišča in ponudba se vsako leto razširi za kakšen dodaten apartma. Na tej strani boste našli nekaj kratko predstavitev nekaterih apartmajev, njihove fotografije in druge informacije. Apartmaje v Strunjanu lahko rezervirate preko spodnjih povezav in iskalnika.

Apartmaji v Strunjanu so na voljo preko spodnjega iskalnika. Vpišite Strunjan ali katero drugo mesto na Obali in preverite proste apartmaje.
Booking.com

Apartmaji Strunjan 2023

Preko iskalnika boste v Strunjanu lahko ogledali apartmaje, vile in tudi nekatere hotele. Preverite cene in primerjajte druge kriterije, ki so vam pomembni. Med drugim si boste lahko ogledali vilo Maia, gostišče Zudič, apartmaje Salinera in druge.

Apartma v Strunjanu je veliko težje najti, kot v nekaterih drugih krajih na Obali, saj je ponudba bitveno manjša kot na primer v Portorožu, Izoli ali Piranu. Zato so apartmaji v Strunjanu tudi hitro zasedeni, tako da je priporočljiva hitra rezervacija, če ste prepričani, da želite nekaj dni preživati v Strunjanu. V nasprotnem primeru lahko preverite tudi druge kraje in mogoče boste imeli več sreče pri iskanju primernega prenočišča tam.

Villa Maja

Vila Maja je apartmajski komplek, kjer je na voljo kar sedem apartmajev. Na voljo je klima, brezplačen wifi, parkirišče in opremljeno kuhinjo. Zasebna plaža je samo 200m stran. V bližnjem hotelskem kompleksu je na voljo bazen brezplačno, prosti doplačilu pa so na voljo tudi spa in wellness storitve.

  Več info in rezervacija apartmaji strunjan vila maja

Apartmaji Klif

Dva apartmaja Klif sta opremljena s klimatsko napravo, brezplačnim wifi-jem in parkiriščem. Glavna prednost Apartmaja Klif je tudi zunanji bazen, ki je odprt v času sezone.

  Več info in rezervacija apartmaji v strunjanu klif

Heart of Strunjan apartmaji

Kompleks Heart of Strunjan nudi dva apartmaja z brezplačnim wifijem. Na voljo je Penthhouse apartma z dvema spalnicama, kjer je dovolj prostora za 8 oseb in manjši apartma za 4 osebe. Z balkona je tudi pogled na morje.

  Več info in rezervacija apartmaji strunjan heart

Apartmaji Krt Mirko

Preprosti apartmaji so na voljo po ugodni ceni, tako da je potrebna pravočasna rezervacija tega apartmaja v Strunjanu, ki se nahaja pri naselju Dobrava. Na voljo sta dva apartmaja opremljena s klimo.

  Več info in rezervacija apartmaji v strunjanu krt mirko

Apartmaji v Strunjanu

Zraven apartmajev v Strunjanu pa lahko preverite tudi druge kraje na Primorskem, v Sloveniji in drugih državah. Vpišite kraj v iskalnik in preverite ponudbo apartmajev in prenočišč.

Imate apartma v Strunjanu? Na našo stran lahko vpišemo tudi vaš apartma in vam pomagamo pri promociji. Za več informacij nas kontaktirajte.